zondag 21 mei 2017

Mega Motortreffen: het was geweldig!

Vandaag was ik op het Mega Motor Treffen in Vijfhuizen, bij Amsterdam. Niet lang, maar lang genoeg om te zien dat het ook een 'mega-succes' is geworden. Met dank aan de weergoden, uiteraard.
Motormaat Patrick L. had vanuit Breda een mooie route uitgezet. Dus na de koffie met appelflap gingen wij op pad. Prachtige route, met Kinderdijk, een veerpont en dijkweggetjes. Later zat een marathon ons voortdurend 'dwars', waardoor we genoodzaakt waren toch een stukje snelweg te nemen.

Eenmaal op het terrein stonden er vele honderden motoren en het was nog steeds - 14:00 uur intussen - een komen en gaan. Onder het dak konden we parkeren. Daarna een rondje lopen: langs 'onze' KNMV natuurlijk, langs TomTom met de nieuwe Rider 450 en langs diverse andere standhouders met leuke, nuttige, grappige of totaal zinloze producten.

Opmerkelijk vond ik een elektrische motorfiets, door het wel heel opmerkelijke uiterlijk. Kom ik later op terug.
Geslaagd - op naar de editie 2018. Die dan beter voorbereid kan worden door de KNMV. Toertochten die hier eindigen, meer toerclubs wellicht die hier naar toe kunnen komen... enfin, een jaar de tijd om over na te denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen